Προσοχή! Τα Cookies χρησιμοποιούνται από αυτό το site για να παρέχει στον χρήστη την βέλτιστη εμπειρία. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK

Product filters Product filters

Τα πιο δημοφιλη: Τα πιο δημοφιλη:

Κηπευτικά

0.50
Μεσαίου μεγέθους ροζέτα με σγουρά φύλλα χρώματος κιτρινοπράσινου στις άκρες. Φρούτα Μεσαίου μεγέθους ροζέτα με σγουρά φύλλα...

0.52

Υψηλής απόδοσης ποικιλία. Ηλικίας 65 ημέρες. Τα φρούτα είναι μακρύς μέχρι 6 cm, με πράσινο χρώμα.


0.52
Αυτή η νέα o.p. ποικιλία πιπεριάς είναι ένα πιπέρι τύπου Βουλγαρίας Chorbadjiyski. Έχει ένα συμπαγές habitus, ύψος 50-60cm, λεπτό φρούτο, ελαφρώς καυτερό,...

0.56
Μια ποικιλία κατάλληλη για πρόωρη παραγωγή το φθινόπωρο.

0.63
Πρόωρη ωρίμανση, κατάλληλη για παραγωγή άνοιξη και φθινόπωρο. Περίοδος βλάστησης 35-40 ημέρες. Φρούτα Μεσαίου μεγέθους ροζέτα και σφαιρικά στρογγυλές,...

0.63
Ένα ετήσιο ποώδες φυτό. Το σπανάκι είναι φυτό ανθεκτικό στο κρύο. Φρούτα Τα φύλλα έχουν διαφορετικά μεγέθη, με λεία έως πολύ τραχιά...

0.65

Η ποικιλία είναι χωρίς ίνες (νήμα) χωρίς πικετοφορίες - χαμηλά. Οι πιπεριές είναι κίτρινα, σαρκώδη, στρογγυλά και πολύ καιρό. Υψηλή απόδοση με εξαιρετική γεύση, κατάλληλο για νωπή κατανάλωση και μεταποίηση


0.87
Πολυετείς χρησιμοποιείται ως λαχανικό, βότανο και διακοσμητικούς σκοπούς.

Σπόροι σπέρνονται τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου σε ζεστά δωμάτια στο 20-25 βαθμούς C.


0.91

Γρήγορη και ισχυρή αυξανόμενη ποικιλία. Σχηματίζει μια πολύ μεγάλα κεφάλια (μερικές φορές ζυγίζουν περισσότερο από 1 kg) έχουν μια ήπια γεύση. Ιδανικό για άμεση κατανάλωση και μεταποίηση. Σπορά τον Απρίλιο άμεσα σειρές 30-35 εκατοστά βάθος 1-2 cm. Συγκομιδή Αύγουστο-Σεπτέμβριο.


0.94
Πρώτο υβριδικό κρεμμύδι Σερβίας Το Kolos F1 είναι το πρώτο σερβικό υβρίδιο του μαύρου λιμανιού "ισπανικού τύπου", το οποίο προορίζεται για άμεση σπορά....

1.00
Πρώιμη ποικιλία για παραγωγή νωρίς και μεσαία νωρίς την άνοιξη. Φρούτα Μικρή (55-60 cm διάμετρος), συμπαγής, ημι-όρθια ροζέτα. Τα εξωτερικά φύλλα...

1.05
Τα μπιζέλια είναι σχετικά ανθεκτικά στο κρύο και αγαπούν την υγρασία. Η καλλιεργητική περίοδος εξαρτάται από την ποικιλία και κυμαίνεται από 50-60 ημέρες...