Προσοχή! Τα Cookies χρησιμοποιούνται από αυτό το site για να παρέχει στον χρήστη την βέλτιστη εμπειρία. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK

Bejo Zaden

22.70
Μέση πρώιμη ποικιλία υψηλής απόδοσης. Τα φρούτα είναι στρογγυλά, ελαφρώς πεπλατυσμένα, με κοκκινωπό φλοιό και χιονισμένο εσωτερικό, διαμέτρου περίπου 15 cm....

7.80
Βλάστηση για 84 ημέρες. Εξορύσσεται πολύ. Πολύ ισχυρό ριζικό σύστημα και καλά ανεκτό από την ξηρασία. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στα κόπρανα και στον ιό του...

13.00
Μια πρώιμη ποικιλία κατάλληλη για εξωτερική παραγωγή και υπό τούνελ. Υπάρχει ισχυρή ανάπτυξη. Απαλό φρούτο χωρίς πικρία, λαχταριστό τύπο, κατάλληλο για...

14.60
Εντατικής ανάπτυξης τύπου partenocarp κατάλληλο για πρώιμη καλλιέργεια υπό σήραγγες πολυαιθυλενίου. Τα φρούτα είναι σκούρο πράσινο, κονδυλώδη τύπου με...

2.50
Ένα υβρίδιο που συνδυάζει τέλεια την ποιότητα και την απόδοση. Ανοχή ξηρασίας και διακυμάνσεις θερμοκρασίας. Τύπος κονδυλώματος με σκούρο πράσινο χρώμα...

11.80
Νέο παρθενόκαρπο τύπου αγγουριού ανθεκτικό στο νηματώδη. Πολύ ανεκτικό στη μάνα και το ωίδιο. Μακριά απόσταση στο γόνατο, γεγονός που διευκολύνει τη...

4.00
Ποικιλία υψηλής απόδοσης με γρήγορη ανάπτυξη. Τα φρούτα είναι ελαφρώς κωνικά, μικρά κονδυλώματα, χωρίς πικρία. Το μέσο βάρος του καρπού είναι 50-60g....

38.34
Αγγούρι σαλάτας τύπου παρθενοκαρπίνης. Τα φρούτα έχουν μήκος 20 - 22 cm, σκούρο πράσινο χρώμα με μέτρια ποσότητα prickles. Δίνει πολύ υψηλή απόδοση. Το φυτό...
+
Αγοράστε με 1-κλικ

6.30
Περίοδος βλάστησης 76 ημέρες. Νέα ποικιλία Partenocarp κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους, παρόμοια με την Amur. Σχηματίζει ισχυρά, υγιή φυτά με έντονη...

7.10
Πολύ καλή επιλογή τύπου Nantes με μακριά, ομαλή ρίζες. Συνιστάται για νωπή κατανάλωση και μικρή αποθήκη. Οι ρίζες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις...

36.00
Βλάστηση 91 ημέρες. Δίνει ελαφρά εντοπισμένες ρίζες με καλό εσωτερικό και εξωτερικό χρώμα. Τα φύλλα είναι δυνατά, σκούρα πράσινα. Διάφορα κλάσματα.

28.00
Συνδυάζει μια ισχυρή μηχανή φύλλων, υψηλή αντοχή στην Alternaria και ωίδιο, υψηλή απόδοση, ομαλότητα και υψηλή γεύση.